Asigurări – prezentare generală

logo_ro

  RENOMIA SA este cea mai mare companie de brokeraj din Cehia. Din 1993 RENOMIA furnizeaza servicii profesionale de management al riscului si de asigurari pentru companii si angajatii acestora. Renomia continua sa dezvolte cu succes activitatile sale in Cehia si in alte tari din Centrul si Estul Europei, printre care si Romania. Datorita pozitiei de lider de piata si a expertizei profesionale, RENOMIA furnizeaza clientilor sai servicii de asigurare de calitate superioara, flexibilitate in despagubirea pagubelor si prime de asigurare avantajoase.

Prin RENOMIA aveti acces la toti marii asiguratori din lume, cum ar fi:

                  Certasig                        

Tipuri de asigurări oferite:

asig1

 

VREI O OFERTĂ PENTRU ASIGURAREA OBLIGATORIE RCA?

Completează datele de mai jos pentru o ofertă personalizată pentru asigurarea obligatorie RCA. Vei primi oferta în maxim 24 ore şi vei decide ce asigurator preferi.

*Dacă nu ai timpul necesar să completezi, trimite-ne o fotografie/scan după ultima poliţă de asigurare RCA valabilă la asigurari.silvia@gmail.com şi facem noi totul, apoi îţi trimitem oferta (atenţia la seria si nr. de buletin să fie valabilă)

          

             * RENOMIA SRBA INSURANCE BROKER SRL, CUI 10896391, J40/8010/1998 este autorizata sa functioneze ca broker de asigurare, incepand cu data de 24/10/2001 in baza Deciziei Presedintelui CSA nr. 12 din 30/10/2001 si este inmatriculata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-009/10.04.2003.

Aceste informatii pot fi verificate la sediul societatii din Bucuresti, str Aristide Pascal 29-31 et 1 sector 3, precum si pe pagina de internet a Autoritatii de Supraveghere Financiara, www.asfromania.ro

In conformitate cu prevederile Art. 35 alin. (10) dinLegea 32/2000, societatea noastra este imputernicita sa colecteze primele de asigurare si sa emita documente de asigurare in numele asiguratorului.

Datele personale consemnate in Contractele de Asigurare sunt prelucrate si stocate cu respectarea prevederilor Legii 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, societatea fiind operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu nr 4473. Drepturile clientilor referitoare la datele prelucrate de catre societatea noastra sunt reglementate la Art. 12-18 din Legea 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare. www.dataprotection.ro