Rolete textile

Roletele textile adaugă stil și personalitate interiorului clădirilor, reprezentând o soluție simplă și economică pentru decorarea acestuia, în anumite situații putând înlocui jaluzelele verticale. Roletele textile crează intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ și în acelasi timp funcțional al spațiilor interioare. Atunci când se dorește pot fi strânse cu ușurință în partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioară.

dav

Roletele textile se pot folosi atât în spațiile pentru birouri cât și în cele rezidențiale, juxtapunerea de lumină – culori – texturi conferind personalitate și confort interiorului. Mecanismul lor de acționare permite oprirea roletei în orice poziție, reglându-se astfel cantitatea de lumina ce pătrunde în interior.

Un model aparte este modelul Stella, acesta fiind cauciucat pe partea din spate, blocând astfel total lumina solară. Prin urmare roleta cu material Stella face întuneric complet în spațiul interior atunci când este desfășurată. Se recomandă folosirea modelelor cauciucate în spațiile cu umiditate ridicată, cum ar fi baia sau bucătăria.

Rolete cu casetă premium

rolete cu caseta premium

Roleta cu Casetă Premium este asemănătoare în mare parte cu Roleta cu Casetă Standard doar că diferă forma ghidajului care pentru roleta cu casetă standard este plan, iar la roleta caseta Premium este în forma de “C”.


rolete cu caseta premium

Forma ghidajului în formă de “C” permite rularea materialului între ghidaje, astfel montajul roletei fiind posibil chiar și pe perete (la roleta cu casetă standard materialul rulează în spațiul dintre baghetele geamului).


Rolete cu casetă premium cu lanț

rolete cu caseta premium

Acționarea roletei se face cu ajutorul lănțișorului de manevrare . Roleta cu Casetă Premium cu Lanț comparativ cu Roleta cu Casetă Standard rezolvă unele inconveniente de montaj cum ar fi modelul de baghetă al geamul termopan, ghidajul în forma de “C” poate fi montat direct pe termopan și nu pe baghetă (Caseta Standard nu poate fi montată pe baghetă daca bagheta geamului termopan este pe semirotund sau are model profilat).


rolete cu caseta premiumrolete cu caseta premium

Rolete cu caseta premium cu arc

Roleta Premium cu Arc are în loc de acționarea normală pe lanț o acționare cu arc pretensionat situat în interiorul axului. Arcul pretensionat acționează asupra axului care trage materialul în interiorul casetei, iar blocarea contragreutății se face în ghidaj prin intermediul unor opritori speciali montați pe contragreutate, astfel materialul roletei rămâne întotdeauna întins.


rolete cu caseta premium

Avantajul acestui sistem cu arc constă în faptul că roleta se poate monta în plan înclinat chiar și pe orizontală, materialul rămâne întotdeauna întins, exemplu sunt tâmplăriile în plan înclinat sau geamurile de mansardă (excepție fiind geamurile VELUX originale, pentru geamuri VELUX originale există Roletele VELUX).


Rolete VELUX

rolete cu caseta premium

Au fost concepute special pentru ferestrele de mansardă de origine Velux. Acționarea se face cu ajutorul unui arc pretensionat din interiorul axului care trage materialul în interiorul casetei, iar deschiderea și închiderea roletei se fac manual prin tragerea contragreutății în sus sau în jos. Blocarea se face prin intermediul a doi opritori situați pe extremitățile contragreutății.

Day & Night – prezentare generală

Rulourile Day & Night sunt rulouri textile cu anumite particularități în ceea ce privește aspectul și funcționalitatea lor, fiind utilizate în cadrul amenajării spațiilor interioare.

Sistemul pe care rulează este practic identic cu cel al roletelor simple, diferența constând în aceea că pânza este dublată și are o structură în care fâșiile opace alternează cu cele transparente. Aceasta se desfășoară în două fâșii, putându-se astfel regla cantitatea de lumină prin suprapunerea diferită a secțiunilor transparent / opace pe cele două valuri ale pânzei.

Acest tip de rulouri poate fi montat într-o gamă variată de culori și materiale.

Rulourile Day & Night sunt acționate manual prin intermediul unui lănțisor cu bile care permite oprirea în orice poziție intermediară.

    • Pozele de mai sus sunt ilustrative.
    • Mostrarele contin mai multe modele si se pot vizualiza in localitatea Vatra Dornei, jud.Suceava.
    • Masuratorile la domiciliu se pot efectua doar in localitatea Vatra Dornei sau localitatile invecinate, contra cost.
    • Se pot lua comenzi online, caz in care se va trimite personal prin e-mail foto dupa fiecare model din mostrar, urmand ca dumneavostra sa va alegeti. Masuratorile sue vor realiza de catre client conform indicatiilor date,de aceea va rugam sa fiti cat mai atenti. Produsele sunt realizate la comanda, iar conform legii plata se face in avans. Produsul nu poate fi returnat daca au fost respectate indicatiile scrise ale comenzii. Multumim de intelegere!

Nr telefon contact 0751396674.